puresan-in-afrika.reismee.nl

7-3-2018

7-3-2018
Lekker ontbeten en daarna werden we opgehaald door Matty en Tonny. Matty is onze “chauffeur” voor de komende 2 dagen. We zetten onze weg voort naar onze eerste stop Fairview(Paarl). Een prachtige opgang en een mooi stuk voor de geitjes, een lange vijver met kooikarpers. Verder was er binnen een winkeltje het mandjes die je kon vullen met heerlijke producten. Aansluitend was er een bar met diverse wijnproeverijen. Daarna hebben we ons te goed gedaan aan een stuk taart met thee en koffie.
Onze volgende stop was Boschendal, een prachtige omgeving met allemaal kussens in het gras en stoelen een prieeltje. Alle mensen zag je daar picknicken. Je kon daar ook een mandje vullen of in een van de 2 restaurants eten. Wij kozen voor het laatste. Prachtige kunst hing er binnen en een mooi uitzicht. We lieten wat ruimte over voor een dessert want de volgende stop was Hill Crest Berry Farm. Dat viel ons een beetje tegen dus snel door naar de volgende stop Del Aire. Dit was even het andere uiterste. Niet uit te leggen... Dit moet je zelf beleven. We hebben ook even de spa bezocht voor informatie. Ik was echt onder de indruk.
Onze laatste stop was Tokara.
Dat was schuin aan de overkant.
Weer heel anders maar ook hier enorm veel kunst overal. Er stonden overal olijfbomen en je kon er ook olijfolie proeven.

Nu door naar het huis om ons om te kleden voor het concert van Stef bos in het Ampitheater.
We werden opgehaald door een uber. Toen we aan kwamen stonden er standjes met eten en drinken. We hebben wat gekocht en gingen daarna het theater in.
Het concert was geweldig. Mooie songs met een waardevolle boodschap. Stof tot nadenken.
De chauffeur van de uber had zijn nummer gegeven en stond al klaar op het terrein toen we hem belde.
Daarna weer door naar de cottage, douchen en slapen.

Reacties

Reacties

Fenne

Wat een mooie belevenissen weer zeg!
Het is zo n mooi gebied he, je blijft je verbazen. Leuk hoor dat jullie het zo fijn hebben
En dan Stef bos in zuid Afrika
Cool!!! Liefs?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!